Snättringe, Huddinge
Snättringe, Huddinge
  • Adress Gamla Stockholmsvägen
  • Bostäder ca 160
  • Försäljning Försäljningsstart 2022
  • Projekt färdigställt 2024

Nya radhus och lägenheter

I ett naturområde längs med Gamla Stockholmsvägen i Huddinge planerar vi för 160 nya bostäder, fördelade på radhus och lägenheter. Området gränsar till Gömmarens naturreservat som erbjuder härliga rekreationsmöjligheter med spår för vandring, löpning och cykling.

De befintliga bostäderna inom Snättringe karaktäriseras av villabebyggelse med uppvuxna trädgårdar. Utvecklingen av det nya bostadsområdet startar 2022 och kommer att stå helt färdigt under 2024.

 

 

Natur och idrott runt knuten

I Snättringe finns flertalet grundskolor och i direkt närhet till projektet ligger Källbrinks idrottsplats som erbjuder fotbollsplaner, friidrottsanläggning, joggingspår och tennis. Ytterligare några minuter bort ligger en ridskola och flera mysiga lokala caféer.

Här finns gott om anlagda cykelvägar till både service och rekreation. Både Huddinge C, Stuvsta C och Kungens kurva ligger på cykelavstånd, liksom två stycken sjöar med anlagda bad. Projektet har goda kommunikationsmöjligheter även för den som pendlar till stan eller söderut. Med buss tar det endast sex minuter att nå pendeltåget vid Huddinge station.