Slottsparken

Bro

Hustyp A baksida LOW
Hustyp A baksida LOW
  • Arkitekt Waldemarson
  • Bostäder39 radhus
  • FörsäljningFörsäljningsstart 2022
  • InflyttStart 2023

Nya radhus i Bro Mälarstad

I ett nytt område beläget nära vattnet i Upplands-Bro planerar vi för 39 nya radhus. Husen kommer i två olika storlekar och uppförs i bostadsrättsform.

Området är omgivet av natur och golfbanor och inom gångavstånd till Mälaren. Byggstarten planeras till våren 2022 och inflyttningsstart våren 2023.

Husen

Arkitektritade radhus med trädgård efter dina önskemål.

I ett vackert naturnära läge, med promenadavstånd till Mälaren, uppför vi 39 radhus i bostadsrättsform. Radhusen byggs i två storlekar som kan kombineras med olika utförande av utemiljön, så att det passar just dig som ska bo där. Alla radhus har egen terrass eller veranda och gräsmatta.

Gemensamt för bostäderna är att de planerats med stor omsorg för att få plats med många funktioner och ändå kännas öppna och ljusa. Bägge husmodellerna har dubbla matplatser, två stora badrum, både vardagsrum och allrum samt fyra sovrum. Det ska helt enkelt vara lätt att leva vardagsliv och trevligt att vara hemma.

Slottsparken är en del av Bro Mälarstad som blir en ny stadsdel med bostäder, skolor och service. Vid Mälarens strand anläggs en småbåtshamn, strandpromenad, restaurang och badplats. En gång- och cykelväg löper genom hela området från Mälaren upp till Bro station, vilket ger en bra möjlighet att njuta av naturen och få lite motion på väg till jobbet.

Välkommen till Slottsparken.

Gata Hustyp A framsida LOW
modellslottsparken
Hustyp B framsida LOW
Kök

Bostäderna

Välplanerade radhus i två varianter – båda med fyra sovrum och dubbla badrum

Arkitekten har skapat planlösningar som är både smarta och trevliga, omfattande alla funktioner man kan önska sig när man drömmer om ett eget hus. Entréplanet har gott om plats för matlagning och socialt umgänge, här finns kök med två matplatser och vardagsrum i direkt anslutning. På den övre våningen har du en mer privat sfär med fyra sovrum och ett allrum.

Radhusen finns i två olika storlekar om 106 respektive 120 kvm, fördelade på två våningar. Planlösningen är likadan för båda husmodellerna, med ett centralt placerat kök som är öppet mot vardagsrumsdelen och två olika matplatser. Här kan du njuta av baksidans natur när du lagar mat, samtidigt som du har koll på vem som kommer in genom ytterdörren. Altandörren leder direkt ut till terrassen, så det är lätt att duka upp för en frukost eller middag utomhus.

Badrummet på entréplan har tvättmaskin, torktumlare och dusch, medan badrummet en trappa upp har badkar. På övre plan finns också ett allrum, med plats för soffa och TV, omgärdat av fyra sovrum. Här finns gott om plats för familjen med flera barn eller för den som vill ha utrymme att ta emot gäster eller inreda ett hemmakontor. Visst är det en lockande tanke att ta en joggingtur längs vattnet, eller att slå ut på första tee, fem minuter efter avslutad arbetsdag.

Arosbostaden

För att design är färger och former utan upplevelsen av en funktion

Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i våra bostäder. Vi har lagt mycket tid och omsorg på att välja material och färger som håller för ett aktivt liv, och som fortsätter vara vackra över tid. Ett hem ska tåla generationers användning, från morfars bullbak på köksbänken till barnens leriga stövlar i hallen.

Erfarenheten har visat att den moderna människan inte väljer att slipa om ett repat golv, utan i stället lägger in ett nytt. Vi använder ett härdat ekgolv som ger tio gånger så mycket yta från varje enskild stock och dessutom är tre gånger mer slagtåligt än ett vanligt trägolv. Plankorna har en varm träkänsla och en ljus kulör som förstärker det naturliga ljuset från bostadens fönster. Det är ett smart val för både miljön och plånboken.

arosbostad-fabriksparken-monatge-16×9
V-rum
arosbostad_slottsparkenbro_golf

Den nya stadsdelen

I Bro Mälarstad, 34 minuter från Stockholm C, planeras ett nytt område med totalt ca 4500 bostäder i olika former, en ny skola och närhet till vatten och natur.

Även skola, förskola, vårdboende och butiker ska byggas. Därtill ska en småbåtshamn, strandpromenad och badplats anläggas nere vid vattnet. En ny bussförbindelse samt en gång- och cykelväg planeras upprättas mellan den nya stadsdelen och Bro Station.

Slottsparkens bostäder är vackert belägna alldeles invid Bro Hof Slotts två golfbanor, vilka sägs vara bland de bästa i Europa. Bro Hof Slott, som ursprungligen hette Brogård, har rötter tillbaka till medeltiden då gården fungerade som kungsgård. Oavsett om man tycker om att spela golf eller ej så bildar slottet och de välskötta banorna en harmonisk miljö för bostadsområdet.

Om du bor ett stenkast från Mälaren så har du också många fina badplatser att välja bland i området och vintern bjuder på fin åkning på långfärdsskridskor. Du som gillar vandring har både den nya Kulturstigen som anlagts nere vid vattnet och den vackra Upplands-Bro-leden.

Med pendeln tar du dig på bara 34 minuter till Stockholm City. Du som gillar shopping har Barkarby, Sveriges största outlet, 17 minuter bort med pendeln. Du som gillar att resa har Arlanda en dryg halvtimmes bilfärd bort. I Slottsparken bor du alltså i en lugn grön oas men har allt du behöver endast en halvtimme bort.

arosbostad-orminge-broker-1×1

Kontakta våra mäklare för mer information

Fastighetsbyrån Upplands Bro

Vala Theander

vala.theander@fastighetsbyran.se

072-322 22 60

Per Andersson

per.andersson@fastighetsbyran.se

073-506 40 24