Milstena Skarpäng
Milstena Skarpäng
  • Adress Skarpäng, Täby
  • Bostäder 69
  • Planerad Säljstart Årsskiftet 2019/2020

Milstena - ett nytt område med trivsamma radhus och gemensam pool

I Skarpäng, Täby planerar vi för 69 stycken nya trivsamma radhus i bostadsrättsform. Läget erbjuder goda kommunikationer och närhet till grönområden och Rösjöbadet. Radhusen, som är ritade av arkitektbyrån DinellJohansson, utförs i olika storlekar och med varierat utseende.

Det nya bostadsområdet planeras som ett trivsamt bostadskvarter, med en gemensam pool som träffpunkt för de boende i området. Strax intill finns väletablerade bostadsområden med par-, radhus och villabebyggelse samt skolor. De första bostäderna i Milstena kommer att vara klara för inflyttning under våren 2021.

Olika storlek och exteriör, men lika smarta planlösningar

Vårt mål är att utveckla bostäder och områden där människor ska trivas och må bra under många år framöver. Därför lägger vi stor vikt vid att planera smarta planlösningar som ger plats för både umgänge och avskildhet.

Vi använder material som är sunda för dem som ska bo i husen och som samtidigt åldras vackert över tid. För att skapa ett levande område så använder vi oss av variationer i utseende, färg och form. Husen är ritade i olika storlekar, för att passa olika familjekonstellationers behov, plånbok och önskemål.

Den gemensamma poolen vid områdets entré kommer att bli en naturlig samlingspunkt för de boende i Milstena. Eftersom det endast finns en infart till området så skapas ett lugnt kvarter utan genomfartstrafik, fast med bibehållen närhet till kommunikationer, skolor och service.

Säkerställ att du får löpande information om Milstena: