Milstena Skarpäng
Milstena Skarpäng
  • Adress Skarpäng, Täby
  • Bostäder 69 radhus
  • Försäljning Ansvarig mäklare:
    Individa fastighetsmäkleri
  • Arkitekt DinellJohansson

Milstena - ett nytt område med trivsamma radhus och gemensam pool

I Skarpäng, Täby bygger vi 69 nya välplanerade radhus i bostadsrättsform. Läget erbjuder goda kommunikationer och närhet till grönområden, skolor och service. Radhusen, som är ritade av arkitektbyrån DinellJohansson, utförs i olika storlekar och med varierat utseende. Samtliga hus har egen terrass eller uteplats, de flesta med härlig kvällssol.

Milstena blir ett grönt område där de boende ska kunna få både umgänge och avskildhet. Centralt i området finns en gemensam pool som blir en naturlig samlingsplats för de boende. De första bostäderna kommer att vara klara för inflyttning till sommaren 2021.

Kontakta vår mäklare vid frågor:
Iréne Hildebrandt
Mobil: 0708-55 03 11
irene@individafast.se

Hustyp A (nr 7-18)

I nordöstra hörnet av området ligger våra tolv A-hus, med tegelfasader och stora indragna terrasser om 25 kvm i härligt solläge. Dessa hus är ca 148 kvm och de enda hus i området som har tre våningsplan. På översta våningen finns ett härligt allrum med utgång till terrassen, samt en studio som kan passa som t.ex. arbetsrum, gästrum eller tonårsrum.

Hustyp B (nr 28-54) och D (nr 1-6 & 19-27)

Hustyp B och D består båda av två våningar om totalt 114 kvm. Dessa hus har samma planlösning som A-husens första och andra våning. D-husen har, precis som A-husen, fasader av helstenstegel. För B-husen är fasadpanelen i trä.

15 av de totalt 27 B-husen har en liten trädgård som är omgärdad av en avenbokshäck. Precis utanför tomten slingrar sig en liten genväg mellan häckarna så att du kan smita direkt ut från tomten bort mot poolområdet. Bhusen mot Blockhusvägen har ingen trädgård, men väl tilltagna altaner med härlig kvällssol i rakt västerläge.

Hustyp C (nr 55–69)

Våra C-hus är de bostäder som har mest villakänsla inom området eftersom de nås direkt från Blockhusvägen med egen infart. Det är totalt 15 C-hus om 132 kvm, uppdelade på tre längor med fem hus i varje. Dessa hus består av två plan, med liknande planlösning som övriga hus, fast varje plan är lite rymligare. Samtliga C-hus har trädgård på både fram- och baksida, samt parkering för minst två bilar.

Hustyp B (nr 28-54) och D (nr 1-6 & 19-27)

Hustyp B och D består båda av två våningar om totalt 114 kvm. Dessa hus har samma planlösning som A-husens första och andra våning. D-husen har, precis som A-husen, fasader av helstenstegel. För B-husen är fasadpanelen i trä.

Arkitekten DinellJohanssons vision var att skapa en bykänsla, ett område med en tydlig gemenskap där livet i trädgårdarna och mellan husen är lika viktigt som livet inomhus. En lugn småskalig gata där barn kan leka och skaffa sig kompisar i grannhusen. 

Bilderna som visas är renderingar, d.v.s. datoranimerade bilder. De färdiga bostäderna kan ha vissa avvikelser, även om ambitionen är att renderingarna ska spegla den kommande verkligheten.