Milstena Skarpäng

Täby

arosbostad_milstena_cover_landscape
arosbostad_milstena_cover_portrait
  • AdressSkarpäng, Täby
  • ArkitektDinellJohansson
  • Bostäder69 radhus
  • Projekt färdigställt2021
  • FörsäljningSlutsålt

Ett nytt område med trivsamma radhus och gemensam pool

I Skarpäng, Täby bygger vi 69 nya välplanerade radhus i bostadsrättsform. Läget erbjuder goda kommunikationer och närhet till grönområden, skolor och service.

Radhusen, som är ritade av arkitektbyrån DinellJohansson, utförs i olika storlekar och med varierat utseende. Samtliga hus har egen terrass eller uteplats, de flesta med härlig kvällssol.

Milstena blir ett grönt område där de boende ska kunna få både umgänge och avskildhet. Centralt i området finns en gemensam pool som blir en naturlig samlingsplats för de boende. De första bostäderna kommer att vara klara för inflyttning till sommaren 2021.

arosbostad_milstena_media_vardagsrum
arosbostad_milstena_media_sovrum
arosbostad_milstena_media_terrass
arosbostad_milstena_exterior_sq
arosbostad_milstena_exterior_landscape

Arkitektens vision

Arkitekten DinellJohanssons vision var att skapa en bykänsla, ett område med en tydlig gemenskap där livet i trädgårdarna och mellan husen är lika viktigt som livet inomhus. En lugn småskalig gata där barn kan leka och skaffa sig kompisar i grannhusen.

Bilderna som visas är renderingar, d.v.s. datoranimerade bilder. De färdiga bostäderna kan ha vissa avvikelser, även om ambitionen är att renderingarna ska spegla den kommande verkligheten.