Link Järva Krog

Solna

arosbostad_link-jarva-krog_cover_landscape
arosbostad_link-jarva-krog_cover_portrait
  • AdressGaloppvägen / Solna
  • ArkitektDinell Johansson
  • Bostäder94 lägenheter
  • Projekt färdigställt2020/2021
  • FörsäljningSlutsålt

Den välplanerade fastigheten Link Järva Krog, som ritats av arkitekterna DinellJohansson rymmer 94 lägenheter i sju respektive nio våningar. Här finns allt från välorganiserade ettor till generösa femrummare med rymliga kök. Samtliga bostäder har egna balkonger och på taket finns också en gemensam terrass med utsikt över omgivningarnas parkskog och grönska.

Terrassen har beklädnad av sedum, som förutom att vara vackert och skapa atmosfär, har många fler positiva effekter. Sedum hjälper till med isoleringen vilket gör att energiåtgången minskas och liksom all växtlighet renar den luften och bidrar till att bevara vår biologiska mångfald.

Aros Bostad månar om trygga boenden med välkomnande entréer och upplysta gårdar. För Link Järva Krog består gårdsbelysningen av låga pollare som är placerade så att de lyser upp men inte bländar de boende. Även cykelställ är upplysta under kvällar och den mörka delen av året.

Vad som kan beskrivas som typiskt för Link Järva Krog är kvaliteten. Byggmaterialen är valda för att kunna hålla länge, åldras med patina och självklart är de kontrollerat giftfria. Både fasaden i falsad plåt och fönstren är särskilt utvalda för sin kvalitet och långa livslängd. Fönstren är försedda med bullerdämpande egenskaper och är särskilt tåliga för att stå emot väder, vind och slitage.

arosbostad_link-jarva-krog_gallery-1_landscape
arosbostad_link-jarva-krog_gallery-2_landscape