Invernesshöjden etapp 2

Danderyd

arosbostad-inverness2-cover-landscape
arosbostad-inverness2-cover-portrait
  • AdressGärdes Backe
  • ArkitektHermansson Hiller Lundberg
  • Bostäderca 150 st

Varför välja – här finns allt

En långpromenad utmed Edsvikens vatten, en AW med kompisarna på Stureplan, en golfrunda på Stockholms gk, lämna barnen på förskolan på väg till tunnelbanan, en cykeltur genom vackra Hagaparken, sitta och dingla med benen över kajkanten vid Stocksunds hamn, en middag med vänner på Bockholmen, en shoppingrunda i city eller bara en alldeles lugn stund med en god bok på din privata balkong.

I Invernesshöjden finns allt nära och du väljer själv vad som passar dig för stunden. Här kan du välja bostad mellan 1 – 5 rok, men oavsett ditt val är våra lägenheter så välplanerade att de var och en rymmer dina närmaste vänner över en middag.

Projektet konverterades till ett hyresrättsprojekt under våren 2022 och kommer således ej att säljas som bostadsrätter.
arosbostad-inverness2-bedroom-16×9
arosbostad-inverness2-terrace-1×1

Balkong, Terrass eller uteplats

De flesta lägenheter har tillgång till en väl tilltagen egen balkong eller uteplats som rymmer familjen för frukost eller middag utomhus.

Eller bara luta dig tillbaka i en solstol och njuta av att ha ett extra rum i det fria. Högt upp i huset har du utsikt mot flera vädersträck och kan skymta vatten eller gröna sedumtak.

Våra kök

Invernesshöjdens större kök har köksö som blir en trevlig samlingsplats och ger extra utrymme för både läxläsning och matlagning med familjen.

För de mindre lägenheterna försöker vi helt enkelt hitta de smartaste lösningarna så att ytan nyttjas på allra bästa sätt.

arosbostad-inverness2-kitchen-1×1

Form och funktion – hand i hand

Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i våra bostäder.

Vi har lagt mycket tid och omsorg på att välja material och färger som håller för ett aktivt liv, och som fortsätter vara vackra över tid, där den naturliga färgskalan dessutom ger en lugn bakgrund till den personliga inredningen.

arosbostad-inverness2-yard-1×1

Gården – plats för gemenskap

Gårdarna blir skyddade gröna platser där barnen kan leka efter förskolan och grannar kan mötas och lära känna varandra. Här finns möjligheter att hjälpa varandra med barnpassning, att skapa odlingslådor, lära sig cykla eller att leka med hunden.

Entréerna är placerade in mot gårdarna och väl upplysta för att det ska kännas tryggt och välkomnande att komma hem.

Nära till allt

Kommunikationerna runt Invernesshöjden är minst sagt oslagbara, vilket gör det enkelt att ta sig till både jobb, skola och fritidsaktiviteter. Du kan ta en AW i stan och ändå hinna hem till middagstid. Eller äta middag hemma och se en konsert på Friends Arena.

Inom några minuters promenad från Invernesshöjden slingrar sig Stocksundets stränder längs småbåtshamnar och klippbad. En joggingrunda utmed vattnet eller kvällsdopp – det är livskvalitet.

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger och utflyktsmål, både för vuxna och barn. Ta en fika i Gamla Orangeriet i Bergianska trädgården, besök Bockholmens kärleksbar eller åt närodlad veggolunch på Ulriksdals trädgårdscafé.

arosbostad-inverness2-montage-3×4