fabriksparken@mohv.se
T2 Fabriksparken
Om projektet
T2 Fabriksparken
 • Adress Löfströms allé & Vasagatan
 • Bostäder etapp 1: 99 lägenheter
  se "Bostäder och priser"
  etapp 2: 92 lägenheter
 • Försäljning April 2021 - etapp 1
  November 2021 - etapp 2
 • Projekt färdigställt 2022-2024
 • Arkitekt E/S-A Arkitekter AB

Nya bostadskvarter mitt i Sundbyberg

Som en del av Fabriksparken planerar Aros Bostad för ett nytt kvarter om totalt ca 190 lägenheter, fördelat på två bostadshus T1 och T2, runt en grön innergård. Namnen kommer från fastighetens beteckning Tråden 1 och Tråden 2, en del av områdets industrihistoriska arv. Byggnaderna är utformade för att reflektera platsens historia, genom att återspegla karaktären i ett gammaldags industriområde.

Här kommer det att finnas lägenheter från smarta ettor upp till välplanerade femmor. De flesta lägenheter har egen balkong eller uteplats – vissa har till och med två! På taken ryms både privata och gemensamma terrasser med utblick åt flera väderstreck.

Försäljning pågår! Kontakta mäklare för att teckna bokningsavtal.

Inflyttning från slutet av 2022 av etapp 1.

 

Etapp 2 (Fabriksparken T1) kommer att lanseras under november 2021. Anmäl ditt intresse här så kommer du att få all information om den kommande försäljningen.

Bostäder och priser
Om bostäderna

Ljusa bostäder med tidlös inredning

Ambitionen har varit att skapa ljusa och funktionella bostäder, med hänsyn till fina siktlinjer genom lägenheterna. De större lägenheterna har genomgående planlösning, så att bostaden får ljus från två håll.

Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som förknippas med skandinavisk design. Det är också temat för den fasta inredningen i våra bostäder, där organiska material och en naturlig färgskala ger en lugn bakgrund till den personliga inredningen.

Öppet kök med plats för alla

Köken är väl tilltagna och ger tillsammans med vardagsrumsdelen ett härligt utrymme för umgänge eller lek. Köksön i de större lägenheterna utgör inte bara en extra arbets- eller samlingsplats, den bidrar också till att skapa rumslighet i en öppen planlösning.

Luckor och snickerier är i en ljust gråbeige nyans och den vackra skivan i stenkomposit tål både lussekattsbak och första teckningen med tuschpennor. Luckorna finns som tillval i vitt och det går även att få svarta blandare i stället för rostfritt utförande.

Design är inte bara färg och form

…utan även upplevelsen av funktion. Enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion är begrepp som skandinavisk design förknippas med. Det är också temat för inredningen i våra bostäder. Vi har lagt mycket tid och omsorg på att välja material och färger som håller för ett aktivt liv och fortsätter vara vackra över tid.

Området

Socialt liv nära stad och park

Fabriksparken är en helt ny stadsmiljö i centrala Sundbyberg med bostäder, restauranger, butiker, skola och kontor. Det nya området kommer att bestå av tre kvarter med totalt 450 nya bostäder.

Husen är placerade så att det bildas små torg ut mot de angränsande gatorna och en skyddad grön gård inom varje kvarter.

Det första kvarteret är färdigställt och inflyttat. Aros Bostads kvarter, som utgör den andra etappen av området, omfattar 180 lägenheter som är fördelade på två bostadshus: T1 och T2.

Karta
Kontakt

Kontakta gärna våra mäklare för mer information

Daniel Fredricson
Reg. Fastighetsmäklare
Mob: 076-176 00 25
daniel.fredricson@MOHV.se

Jimmie Rönnbäck
Reg. Fastighetsmäklare
Mob: 076-176 30 15
jimmie.ronnback@MOHV.se

 

 

 

Köpprocess Trygghetspaket
Boka visning

Boka visning i visningspaviljongen

I anslutning till projektet så har vi uppfört en visningspaviljong där du kan se kök och badrum uppbyggt, se en modell över huset och träffa våra mäklare.

Kontakta mäklare för att boka tid.