Brobyholm

Åkers Styckebruk

arosbostad-orminge-forest-16×9
  • ArkitektWaldemarson
  • Bostäder22 rad- och kedjehus
  • FörsäljningVåren 2023
  • InflyttningStart 2024

I Brobyholm, ca 40 min från Stockholms City, växer en ny stadsdel fram i anslutning till den anrika bruksorten Åkers Styckebruk. Här kommer vi i en första etapp bygga 22 familjevänliga och yteffektiva bostäder i form av radhus och kedjehus.

Läs mer om området på Brobyholms hemsida.

Brobyholm- mer tid för livet

Att bo med skogen som närmaste granne öppnar upp för ett aktivt liv. Du kan ta en löprunda, en cykeltur eller bara sätta dig på en stubbe och njuta av lugnet. Den nya promenadvägen utmed ån kommer att erbjuda både möjlighet till bad och härliga strövtåg.

Våra hus ligger i området Brobyholm i utkanten av Åkers styckebruk i Strängnäs kommun. Härifrån kan du cykla eller ta buss till Läggesta station med tågstation för Mälartåget som tar dig till centralen på under 40 minuter. I Åkers Styckebruk finner du den service du behöver i din vardag och några kilometer bort ligger Mariefred med ett stort utbud av restauranger och butiker.

Bostäderna är planerade för att det ska vara enkelt att leva vardagsliv och trevligt att vara hemma. Här finns både radhus och kedjehus. Alla bostäder är ljusa och rymliga, med egen uteplats.

Välkommen till Aros bostäder i Brobyholm.

Hustyp B framsida LOW