Aros Bostad har utvecklat moderna och funktionella bostäder i över 15 år.

Aros Bostad har utvecklat bostäder sedan 2006 och som namnet antyder så låg vårt första bostadsprojekt i Västerås.

Idag finns vi i Storstockholm och Uppsala.

Vår affärsidé är att förvärva och utveckla fastigheter i syfte att skapa moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid.

arosbostad_om-oss_historia_002_16x9
arosbostad_sjohusen_cover_portrait
arosbostad_sjohusen_cover_landscape

Entreprenöriellt synsätt och strukturerat genomförande

Vi började vår utveckling från grunden med en liten organisation och en bra idé om att konvertera kommersiella fastigheter till bostäder.

Resan fortsatte med takradhus på Gärdet, exklusiva bostäder vid vattnet i Gröndal, etagelägenheter i Uppsala och mindre tegelhus i en skogsbacke i Bromma.

Efter femton år har bolaget vuxit till att vara en av de större bostadsutvecklarna på marknaden, med en väletablerad verksamhet som omfattar bostäder från infill-projekt i stadsmiljö till radhusbebyggelse och stora utvecklingsområden som spänner över många etapper och år.

Genom att ta ansvar för hela utvecklingsprocessen så säkerställer vi kvalitet och trygghet, för både köpare och investerare. Och det entreprenöriella drivet som en gång lade grunden för Aros Bostad? Det är fortfarande stommen i vårt synsätt.

Trygg finansiering genom starka investerare

Aros Bostad har historiskt sett finansierat projektverksamheten genom fondstrukturer med starka investerare. Idag är huvudstrategin projektgenomförande i egen regi. Sedan 2021 är Aros Bostads stamaktie noterad på Nasdaq First North Growth Market.

Till investerarsidan

arosbostad_om-oss_historia_003_3x4
arosbostad_om-oss_historia_003_1x1

Ett aktivt hållbarhetsarbete

Som bostadsutvecklare har vi stor påverkan på människor, miljö och samhälle och därigenom ett stort ansvar. Vi vill arbeta aktivt tillsammans med kunder, leverantörer och samarbetspartners för att skapa en hållbar stad och ett inkluderande samhälle.

Läs om vårt hållbarhetsarbete

arosbostad_om-oss_historia_004_16x11
arosbostad_om-oss_historia_004_4x3

Vill du jobba med oss?

Vår arbetsmiljö är dynamisk och energifylld, med stort utrymme för utveckling och kreativitet. Här kan du räkna med ett omväxlande arbete tillsammans med engagerade och prestigelösa kollegor.

Till karriärsidan

arosbostad_karriar_001_2x1
arosbostad_karriar_001_4x3