Slutsålt i Orminge

Aros Bostad kan rapportera ytterligare ett färdigsålt projekt under januari 2021. Samtliga 58 lägenheter i den första etappen av O2 Orminge i Nacka har sålts.

Det nya bostadsområdet O2 Orminge kommer att omfatta 268 lägenheter fördelade på nio flerfamiljshus. Husen byggs med grundstomme och fasad av trä, vilket ger gedigna och hållbara hus. Projektet vann Nacka kommuns utmärkelse för hållbar stadsutveckling 2020 för arbetet med att integrera social och ekologisk hållbarhet i projektet.

O2 Orminge genomförs som tre etapper, där varje etapp är en egen bostadsrättsförening och redovisas som separata projekt genomförandemässigt. Samtliga lägenheter i den första etappen är sålda och försäljning av den andra etappen har påbörjats.

Louise Saxholm, Försäljnings- och marknadschef Aros Bostad:
”Vi kan konstatera att det är högtryck på Stockholmsmarknaden och så även i Orminge. Eftersom vi bygger med trämoduler så är produktionstiden relativt kort och kunderna kan se hur området växer fram dag för dag. Det har varit en framgångsfaktor i det här läget där vi till största delen konkurrerar med utbudet av befintliga bostäder.”