Aros Bostad växer och rekryterar till projektledning och säljteam

Aros Bostadsutveckling AB har rekryterat Christian Ultenius till rollen som projektledare och Anne-Lee Uvelid till rollen som kundansvarig.

Christian, som närmast kommer från en roll som affärsutvecklare på HSB Bostad, tillträder sin nya tjänst den 11 februari. Anne-Lee, som tillträdde sin roll hos Aros Bostad under januari, kommer närmast från Magnolia Bostad där hon arbetade som kundansvarig och bostadsrättsekonom.

Aros Bostad har för närvarande en portfölj om 24 bostadsprojekt i Storstockholm och Uppsala, varav pågående försäljning av bostadsrätter i sex projekt.

Magnus Andersson, VD Aros Bostad:
”Att ta ansvar för hela processen, från projektidé till inflyttning, är centralt för oss på Aros Bostad. Vi växer i takt med att vi startar nya bostadsprojekt, vilka syftar till att möta behovet av kvalitativa bostäder i Stockholmsområdet. Jag är därför glad över att kunna välkomna ytterligare två personer till teamet; Christian med gedigen kunskap om att leda och genomföra stora bostadsprojekt och Anne-Lee med lång erfarenhet av att vägleda kunder till ett nytt hem.”