Aros Bostad säljstartar nytt bostadsprojekt vid Järva Krog i Solna

Aros Bostad påbörjar försäljningen av bostadsrätter i Link Järva Krog – ett nytt bostadsprojekt i Solna. Bostäderna är en del av den nya kvartersstaden Järva Krog där det planeras för nya kontor, bostäder, restauranger och butiker.

Den första säljetappen om 45 ljusa och funktionella lägenheter beräknas produktionsstarta under andra kvartalet 2019 och vara färdigställt för inflyttning under fjärde kvartalet 2020. Totalt omfattar Link Järva Krog 94 bostadsrätter, vilka har ritats av arkitektkontoret DinellJohansson.

Magnus Andersson, VD Aros Bostad
”Aros Bostad arbetar långsiktigt och det ligger i linje med vår strategi att kontinuerligt starta projekt för att kunna möta behovet av nya bostäder. Genom vårt bostadsprojekt Link Järva Krog är vi med och utvecklar en ny hållbar stadsdel i ett fantastiskt läge. Trygghet och tillgänglighet är några av ledorden för det nya kvarteret som ligger intill flera stora grönområden och samtidigt har direkt access till både Solnas och Stockholm Citys utbud av kultur och shopping.”

Aros Bostad har härmed pågående försäljning i sex olika bostadsprojekt, lokaliserade till Stockholm, Nacka, Danderyd, Uppsala och Solna.

På www.arosbostad.se finns mer information om Link Järva Krog och Aros Bostads Trygghetspaket, vilket är framtaget för att ge bolagets kunder större säkerhet i bostadsköpet.

För ytterligare information, kontakta:

Magnus Andersson, VD Aros Bostad
email: magnus.andersson@arosbostad.se
telefon: +46 73 410 12 43

Ken Wendelin, CFO/vVD
email: ken.wendelin@arosbostad.se
telefon: +46 73 518 02 70