Controller

Är du en driven och analytisk person med ekonomisk bakgrund från fastighetsbranschen? Vill du bli en del av ett spännande entreprenöriellt fastighetsbolag i tillväxt? Vi söker nu en controller till Aros Bostad.

I rollen som controller rapporterar du till ekonomichef och kommer att arbeta med rapportering och ekonomisk uppföljning av Aros Bostads fonder och bolagets egna projekt. Du trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med verksamheten i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för uppföljning, rapportering och analys av likviditet och resultat för Aros Bostads fonder.
  • Löpande följa upp varje enskilt projekts likviditet och resultatutveckling med fokusering på de projekt som är operationellt aktuella just nu.
  • Månatligen leda ekonomimöten för pågående projekt i befintlig projektportfölj.
  • Agera rådgivare och vara ett bollplank och stöd till organisationens projektledare. Gå igenom de ekonomiska förutsättningarna och uppdatera ekonomirapporten med aktuell data.
  • Medverkan i interna projekt fo?r att utveckla ekonomiprocesser och deltagande i olika typer av fo?retagso?vergripande utvecklingsprojekt.
  • Tillsammans med ekonomichef driva arbetet med framtagande av kvartalsrapporter och årsredovisning för rapportering i noterad miljö.

Passande profil

För att vara en passande kandidat till tjänsten har du en akademisk examen inom ekonomi och 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Har du en bakgrund från fastighetsbranschen är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat projektbaserat.

Som person är du driven, social och kommunikativ med en mycket god analytisk förmåga. Du kommer att hamna i en spännande roll på ett entreprenöriellt bolag med högt i tak där du kommer att få ta mycket ansvar från början. För att trivas med detta krävs det att du är nyfiken och flexibel som person och trivs med nya utmaningar.

Din ansökan

Stämmer ovan beskrivning in på dig? Intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se

Frågor besvaras av Malin Sager (073-690 36 05, (malin.sager@boardtalk.se)
eller Mats Holmberg (072-853 23 13, (mats.holmberg@boardtalk.se)