Vill du jobba med framtidens bostadsutvecklare?

Nu stärker vi upp vårt team med ett antal spännande roller. Du kommer att arbeta på vårt kontor vid Norrmalmstorg i centrala Stockholm.

Aros Bostad är en bostadsutvecklare utvecklar stadsbilden med tidlösa och beständiga hem åt stolta och medvetna bostadsägare. Vi har utvecklat moderna och funktionella bostäder i över tio år, företrädelsevis i Mälardalen med ett speciellt fokus mot Storstockholm.

Köpare av våra bostäder är ute efter ett boende med själ och hjärta där livet får ta plats. Centralt för oss är att kunna skapa bostadsupplevelser som är präglade av en familjebolagskänsla, där varje enskilt projekt är väl omhändertaget och drivs med kompetens, närvaro och ett personligt engagemang.

Idag är vi främst verksamma inom nyproduktion av bostadsrätter. I vår projektportfölj har vi idag 18 bostadsprojekt med omkring 3 300 lägenheter varav merparten är projekt under utveckling.

Vi står inför en kraftig tillväxt och stärker nu upp vår organisation inför det stora antal projekt som ska genomföras de kommande åren. Vår arbetsmiljö är dynamisk och energifylld med stort utrymme för utveckling och kreativitet. Här kan du räkna med ett omväxlande arbete tillsammans engagerade och prestigelösa kollegor som drivs av att jobba i ett framtidsinriktat företag.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya kandidater och välkomnar därför även spontana ansökningar som skickas till: info@arosbostad.se

Lediga tjänster