Vill du jobba med framtidens bostadsutvecklare?

Nu stärker vi upp vårt team med ett antal spännande roller. Du kommer att arbeta på vårt kontor vid Norrmalmstorg i centrala Stockholm.

Aros Bostad utvecklar nya bostäder med fokus på funktionalitet och hållbarhet i attraktiva lägen i Storstockholm och Uppsala. Vi tar ansvar för hela processen från idé till inflyttning och är lyhörda för vad som är viktigt för våra kunder i respektive område.

Varje enskilt bostadsprojekt är omsorgsfullt planerat och drivs med hög kompetens för att säkerställa en trygg ekonomi och arkitektur som står sig över tid.

Idag är vi främst verksamma inom nyproduktion av bostadsrätter. Vi står inför en kraftig tillväxt och stärker nu upp vår organisation inför det stora antal projekt som ska genomföras de kommande åren.

Vår arbetsmiljö är dynamisk och energifylld, med stort utrymme för utveckling och kreativitet. Här kan du räkna med ett omväxlande arbete tillsammans med engagerade och prestigelösa kollegor som drivs av att jobba i ett framtidsinriktat företag.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya kandidater och välkomnar därför spontana ansökningar som skickas till: info@arosbostad.se