Arosbostaden
För att design inte är färger och former utan upplevelsen av en funktion

Så här har vi tänkt

Vi vet att inredningstrender kommer och går. För att säkerställa att varje bostad lever upp till våra höga krav på kvalitet och hållbarhet över tid, så har vi utformat en inredningslinje som vi kallar för Arosbostaden. Inredningen tar avstamp i skandinavisk design där enkelhet, tidlöshet och funktion är centrala begrepp.

arosbostad_bostader_aros-bostaden_002
arosbostad_bostader_aros-bostaden_003

Med en neutral och balanserad färgpalett på väggar och snickerier finns utrymme för varje boende att sätta en personlig prägel på bostaden, utan att tumma på långsiktiga värden. Arosbostaden finns i fyra olika färgkombinationer avseende färg på luckor, handtag/knoppar och blandare.

Det här finns alltid i en Arosbostad

Vi använder ett härdat trägolv som ger tio gånger så mycket yta från varje enskild stock och dessutom är tre gånger mer slagtåligt än ett vanligt trägolv.

Plankorna har en varm träkänsla och en ljus kulör som förstärker det naturliga ljuset från bostadens fönster. Det är ett smart val för både miljön och plånboken.

Köksbänkar och stänkskydd av ljusgrå stenkomposit

Stenkomposit ger samma känsla som natursten, men står emot påverkan från exempelvis färgglada kryddor, vin och citrus.

Ljusa kaklade badrum

Badrummen har golv i ljusgrå/beige granitkeramik med ljusgrå fog och väggarna är klädda med vitt kakel.

arosbostad_bostader_aros-bostaden_008

Hobby Lobby

Även om vi alltid försöker att planera våra bostäder så att det finns gott om utrymme till vardagslivets aktiviteter är det en plats som ofta saknas. Det är det där extra utrymmet som man bara vill använda ibland, när man har ett projekt på gång eller när det är dags att samla många vänner samtidigt.

arosbostad_bostader_007
arosbostad_bostader_008

Vi försöker alltid göra utrymme för en Hobby Lobby i våra bostadsområden. Det är precis vad det låter som; ett utrymme där man kan ägna sig åt sin hobby, eller helt enkelt hänga och umgås, som i en lobby.

arosbostad_bostader_009